Черкаське крайове товариство Українського козацтва відправило черговий гумвантаж на передову.

21 Янв Черкаське крайове товариство Українського козацтва відправило черговий гумвантаж на передову.

18.01.2020 року на передодні великого православного свята Водохреща в зону бойових дій ,Черкаським крайовим товариством Українського козацтва в черговий раз було відправлено гуманітарну допомогу.

Цього разу на передову було відправлено велику кількість   піддонів, цвяхів, плівки  та інше. Цей будівний матеріал для укріплення лінії оборони, конче необхідний нашим воїнам! Про це козаки дізналися, коли перед новим роком були на фронті в населених пунтах Золоте- 4 і Попасна.

 

 

Хрещенську  поїздку організували, обозний ЧКТ УК Степан Титаренко, та   отаман Дубіївської козацької сотні, учасник АТО Рудиченко Валерїй надавши свій автомобіль(фуру).

Піддони в кількості 700 штук, захисну плівку, цвяхи, скоби, а також пальне було щедро надано громадою Білозірської ОТГ, за що воїни щиро подякували.

 

Вранці, 19 січня, вантаж було доставлено за призначенням. Як повідомив Рудиченко Валера, що із-за інтенсивного обстрілу тривалий час не могли поставити машину під розгрузку. Така специфіка на передовій в зоні ООС..

Вітаємо всіх зі святом Хрещення Господнього! У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе у ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаємо всім міцного здоров’я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Нехай ваші домівки наповняться радістю, сміхом і позитивом!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!

 

ПРЕС -ЦЕНТР ЧКТ УК

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment