Черкаське крайове товариство Українського козацтва організувало перегляд фільму ,, Крути 1918,, учням христинівської ЗОШ №2.

02 Мар Черкаське крайове товариство Українського козацтва організувало перегляд фільму ,, Крути 1918,, учням христинівської ЗОШ №2.

За ініціативи отамана Христинівського козацького полку Валерія Костюка та мера міста Христинівка Миколи Наконечного, в рамках національно-патріотичного виховання молоді, була організована поїздка учнів 9-10 класів в м.Умань до кінотеатру, де всі мали можливість переглянути художній фільм ,,Крути 1918,,.

Це реальна історія бою на залізничній станції Крути в зимку 1918 року, метою якого є виховання національно-патріотичних почуттів у школярів, вшанування мужності та героїзму захисників України.

Як запевнив Валерій Костюк, подібні патріотичні  заходи і на далі плануються проводитися  в закладах освіти Христинівщини, для  формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави. Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

 

 

ПРЕС_ЦЕНТР ЧКТ УК 

посилпння на заст.директора з виховної роботи Ніколайчук О.В.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment