Черкаське крайове товариство Українського козацтва привітало дітей з днем святого Миколая в зоні проведення ООС.

19 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва привітало дітей з днем святого Миколая в зоні проведення ООС.

До Дня святого Миколая, козаки Черкаського крайового товариства Українського козацтва привезли новорічні подарунки дітям, які проживають  в зоні розмежування.

Це вже стало доброю традицією  підтримувати Українських дітей на Сході нашої країни, адже вони вкрай потребують нашої підтримки та піклування. Першими отримали солодкі подарунки, мягкі іграшки, дитячі книжички,  250 діток  з прифронтової зони Марьянки. Наші волонтери- козаки,  також влаштували не величкий концерт для присутніх в залі дітей, та іхніх викладачів та вихователів. А саме це учні 1-5 класів Марьянківської ЗОШ №1 та №2, діти дитячих садочків.

 

 

Також козаки ЧКТ УК передали в дитячий фонд Марьянки, диретору Аліні Кісе дитячий одяг та взуття близько 2 тисяч одиниць, який вкрай потрібен дітям сірої зони, і який буде в подальшому переданий  малозабеспеченим та нужденим.

 

В місто Покровськ козаки відвезли необхідну допомогу в центр ,,Дитяче містечко,, , приют, де  проживають  27 вихованців під опікою військового капелана Леоніда Захаровича Литовченка. А це також солодкі подарунки, одяг, та продукти харчування.

 

Черкаське крайове товариство Українського козацтва ознайомившись із цим благодійним закладом, Центр ,, Дитяче містечко,, прийняло рішення, на постійній основі здійснювати допомогу їм.

ПРЕС _ЦЕНТР ЧКТ УК.

 

 

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment