Черкаське крайове товариство Українського козацтва відвезло черговий гуманітарний вантаж на передову.

20 Ноя Черкаське крайове товариство Українського козацтва відвезло черговий гуманітарний вантаж на передову.

Представники Черкаського крайового товариства Українського козацтва відвезли черговий гуманітарний вантаж нашим захисникам на фронт.

Сьогодні з кожним днем все  важче і важче зібрати все необхідне для воїнів, адже з одного боку люди зневірюються  у вирішені військової ситуації на Донбасі та Криму, а з іншого боку економічна скрута в Україні, мізерні зарплати та пенсії не дають населенню змогу допомогати так, як це було на початку війни.

Але є і ті, хто сьогодні не опускає руки, хто вірить в перемогу і найкраще майбутнє нашої України, допомогають і підтримують нашу українську армію. Серед таких , хочеться відмітити і подякувати Черкаській санаторній школі інтернату ЧОР під керівництвом директора Шарапи Людмили Володимирівної, які долучаються до кожної нашої поїздки на фронт, а також Вікненській ЗОШ Катеринопільського району, де директор козак і отаман курення Кураш Василь Іванович, Рускополянській ЗОШ №1,та №2 , Черкаській ЗОШ №28, Черкаській ЗОШ №22, Українській православній церкві КП настоятель храму от.ігор Миголь. Особливу вдячність хочу висловити крайовому бунчужному УК Осадчуку Івану Івановичу, який  сприяє в допомозі власним транспортним засобом та грошовими коштами, а також всім і кожному хто робить благодійні справи на зміцнення обороноздатності нашої країни.

Цього разу наші козаки побували на Маріупольському напряпку, а саме в 59-ОМБ, там є багато наших козаків побратимів , та з нагоди свята Дня ЗСУ що  наближається, вручили пять козацьких нагород.

Провідали  503 Окремий батальйон Морської піхоти, де разом з продуктами харчування, теплим одягом вручили прапор України подарований Черкаською ЗОШ №28

А також підтримали Маріупольську УПЦ КП, продуктами харчування. так як ця церква ,,Петра Могили,. настоятель от. УАР постійно кожного дня робить благодійні обіди для нуждених.

Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment