Черкаське крайове товариство Українського козацтва привітало колектив Черкаського національного университету із річницею

14 Окт Черкаське крайове товариство Українського козацтва привітало колектив Черкаського національного университету із річницею

 Черкаський національний університет, який носить імя Богдана Хмельницького, традиційно відсвяткував свою 97-му річницю. 

Привітали навчальний заклад перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації, член Наглядової ради університету Віталій Коваль, голова обкому профспілки працівників освіти і науки Ольга Жалдак, священнослужитель храму Кирила і Мефодія протоієрей Андрій Шиманович та крайовий отаман Черкаського крайового товариства Українського козацтва Віталій Чепелуха.


Величні свята, які відзначає Україна в ці дні — День українського козацтва та День захисника України — наклали відбиток і на урочистості з нагоди Дня університету. 

Передовсім слід вшанувати тих, хто захищає Україну від агресора і тих, завдяки кому Україна є нині незалежною. Віталій Чепелуха нагородив студента – козака ЧНУ козацькою відзнакою ,,Хрест з мечами ,, За значні заслуги перед Українським народом, Українською державою, в боротьбі за її Волю, Незалежність та недоторканість її кордонів.

 

Покласти квіти до монумента Борців за волю України у центрі Черкас вирушила делегація від усіх підрозділів університету.

Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль зазначив, що людський капітал є найбільшою цінністю України. За його словами, навчати молодь — це надважлива справа, і Черкаський національний успішно виконує цю місію.

— Молодь у нашому суспільстві є носієм демократичних цінностей, рушієм прогресу. Студенти Черкаського національного є взірцем студентства. Хай же знання, які ви отримаєте в стінах університету, стануть запорукою вашого життєвого успіху! — сказав Віталій Володимирович.

Усі бажали унерситету процвітання, та головним лейтмотивом кожного виступу була єдина мрія про мир.

 

Прес-центр ЧКТ УК

 

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment