Черкаське крайове товариство Українського козацтва отримало відзнаки від влади області з нагоди міжнародного дня волонтера.

05 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва отримало відзнаки від влади області з нагоди міжнародного дня волонтера.

 

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день волонтера.  Це свято існує вже понад 30 років. Волонтерська діяльність в     Україні  зародилась та набула нових форм під час Революції  Гідності й російської агресії.

img_4651-05-12-16-16-49

З цієї нагоди голова обласної державної адміністрації  Юрій  Ткаченко привітав волонтерів. «Уже кілька років поспіль волонтери надихають й окриляють на життєстверджуючі зміни в суспільстві. Саме під час Революції Гідності й російської агресії зародилась та набула нових форм волонтерська діяльність в Україні. Завдяки вам захисники територіальної цілісності та незалежності нашої держави відчувають турботу та опіку»«Справжній патріотизм, щире почуття обов’язку, прагнення до свободи та демократії, емпатія та небайдужість – це ті риси, які забезпечили вам довіру й шану наших співвітчизників», наголосив, що наші волонтери завжди готові підтримати всіх, хто потребує допомоги, переконаний, що разом ми побудуємо процвітаючу Україну, бо сила духу й незламний характер волонтерів є тому запорукою.

img_4649-05-12-16-16-49

Черкаське крайове товариство Українського козацтва не випадково потрапило до списку нагороджених, адже всі ці роки поки триває антитерористична операція козацтво активно підтримувало наших бійців на Донбасі.

img_4667-05-12-16-21-08

Вітав волонтерів і голова обласної ради Олександр Вельбівець. – У ці буремні часи в Україні відбулося переусвідомлення ролі волонтера у суспільстві. Можна виокремити якості: високий рівень самоорганізації та надзвичайний рівень відповідальності. Ви разом із своїми візитами передаєте найголовніше – тепло сердець їхніх рідних і близьких. Це найголовніша підтримка, – подякував волонтерам Вельбівець.

Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

 

 

 

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment