Черкаське крайове товариство Українського козацтва привітало журналістів з їхнім професійним святом.

31 Июл Черкаське крайове товариство Українського козацтва привітало журналістів з їхнім професійним святом.

238380204День журналіста щороку відзначається в Україні 6 червня – у день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році в Міжнародну федерацію журналістів (відповідний Указ Президента України № 251/94 був підписаний 25 травня 1994 року).
День журналіста – це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події і факти нашого життя.
Хто володіє інформацією – володіє світом.
Усіх журналістів світу об’єднує те, що вони без перерви, і в день, і вночі, тримають руку на пульсі планети. Журналісти не тільки показують наше життя, вони впливають на нього. А відтак, на життя кожної людини.
Журналісти стоять на контролі суспільства. Вони знають про все, що відбувається, докладніше і швидше за інших. Саме від них залежить формування суспільної думки.

Крайовий отаман Черкаського крайового товариства Українського козацтва Віталій Чепелуха, завітав до ТРК РОСЬ, та ТРК ВІКА, аби привітати їхніх журналістів з професійним святом – “Днем журналіста” та висловити велику подяку за висвітлення заходів Українського козацтва, як в національно -патріотичному вихованню молоді, так і підтримці та допомозі Збройним силам України. Високою козацькою нагородою – орденом Св.Михаїла Архистратига було нагороджено ведучу програми “Життя навиворіт”, полковника Українського козацтва Немилостиву Світлану Іванівну – за вагомий внесок в розвиток Українського козацтва, за активну діяльність у розбудові України, як суверенної та незалежної, демократичної, правової Держави, утвердження та розвитку Української мови та культури, традицій Українського народу та поїздки в зону АТО.
954833321
Журналістика – професія справедливих, наполегливих, відчайдушних людей, які прагнуть змінити світ на краще. Це професія тих, хто вміє цінувати товаришів, команду, спільно йти до мети. Не можливо уявити собі тележурналіста – без оператора. Газетяра без фотокора, радіо ведучого – без команди технічного забезпечення. Тобто, без тих людей, з якими журналісти спільно створюють якісний та цікавий інформаційний продукт.
Ніщо у сучасному світі високих технологій і шаленого ритму життя не коштує так дорого як інформація. Слово – потужна зброя. Журналістам відомо, що словом можна надихнути на подвиг, або просто знищити. Тому професійність журналіста – в обережному і виваженому ставленні до кожного слова. Прес-центр ЧКТ УК Надія Селіонова.940281725

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment