Черкаське крайове товариство Українського козацтва вітає з високим призначенням на посаду Генерального писаря Українського козацтва Коваленка Віктора Івановича.

31 Июл Черкаське крайове товариство Українського козацтва вітає з високим призначенням на посаду Генерального писаря Українського козацтва Коваленка Віктора Івановича.

699480139 Більше десяти років Віктор Іванович Ковалено перебуває в лавах Українського козацтва, за цей час зарекомендував себе як високо-моральна особистість, показав принциповість в роботі і що головне був і залишається добропорядною людиною з великої літери, справжнім патріотом України. Саме через такі позитивні якості ,на службі Українському козацтву та на благо Українському народові не міг бути не поміченний Генеральною старшиною Українського козацтва, тому 23 травня 2015 року наказом Гетьмана Українського козацтва був призначений на посаду Генерального писаря (начальника штабу) Українського козацтва. Це призначення для козаків черкащини є дуже важливим і відповідальним ,адже саме черкаський край історично був центром Української козацької держави. Через 365 років канцелярія головного управління Українського козацтва повернулась на черкащину.
Вітаємо черкаських козаків з такою знаменною подією,а пана Коваленка В.і.з призначенням на посаду. Зичимо успіхів в роботі у розбудові України як суверенної,незалежної і демократичної Держави,та сподіваємось на високі результати команди козацької старшини.

Отаман Черкаського крайового товариства Українського козацтва Віталій Чепелуха..
577688753

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment