Черкаське крайове товариство українського козацтва відвезло черговий гуманітарний вантаж українським артилеристам.

14 Сен Черкаське крайове товариство українського козацтва відвезло черговий гуманітарний вантаж українським артилеристам.

Представники черкаського крайового товариства українського козацтва спільно з побратимами- козаками Жашківщини, а саме; отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха, отаман Свидівоцькоі козацької сотні Олег Чепелуха, козак Вадим Валюк, отаман Охматівськоі січі Василь Поліщук та прес -служба УК Василь Марченко.

Як і кожного разу, наші українські артилеристи були вдячні за таку необхідну допомогу їхньому підрозділу, що допомогає краще виконувати їм бойові завдання.

Тиждень знадобилося козакам, щоб організувати необхідну допомогу. Та це сьогодні є колективна праця кожного хто з нами.
Особливо хочеться відзначити Араіка Мкртчяна, який на постійній основі співпрацює з козаками і кожного разу надає допомоги на суму близько десяти тисяч гривень.

Черкаська санаторна школа черкаської обласної ради під керівництвом директорки Людмили Шарапи, що також тричі на місяць радують українських захисників свіжою випічкою та солодощами, а також надають фінансову підтримку для різних потреб, таких як,(пальне, цигарки, різноманітні інструменти тощо) . Загальна сума в місяць складає близько 30 тисяч гривень.

Територіальні громади сіл Свидівок, Будище та Сокирне, представниками яких є волонтерський центр в селі Свидівок, що очолюють тендітні дівчатка Олена Іванова та Марія Кабанова, і кожного разу будучи в комунікації з місцевими мешканцями збирають та надають допомоги на суму близько 15 тис. гр. І так тричі на місяць! Отже на 45 тис. гр.
Не можна не відзначити і Олену Харченко, що кожного разу відриває від своєї, і так не великої зарплатні кошти і надає на потреби ЗСУ.

Тернівська козацька сотня їм. Івана Сірка під керівництвом отамана сотні Анатолія Шулежко, одна з найактивніших в області!
Школа, де базується козацький підрозділ, постійно організовують ярмарки та різні інші заходи по допомозі ЗСУ.

Світлана та Сергій Костенки, Вадим Валюк, Валентина Ратушна, Руслан Авраменко, Руслан Савенко, Вікторія Шток та ще багато інших людей, включилися у співпрацю з козацтвом, аби разом здолати кляту рашиську орду.

Настала осінь, холодні та дощові дні, тож виникла термінова необхідність в додаткових інвентарях та будівельних матеріалів.
Представники Охматівськоі січі та черкаські козаки надали плівку, мішки, бочки для нагріву воду, буржуйку, сокири та бензопилу.

Діти роблять обереги та малюють малюнки, старше населення готують свіжу випічку, та домашню консервацію, купують те, що потребують українські захисники, інші все це везуть на всю лінію фронту! Лише разом ми здолаємо ворога.

Все, буде Україна!
Слава ЗСУ!
Слава українському народу!

 

Прес-центр ЧКТ УК

 

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment