Черкаське крайове товариство Українського козацтва до Дня Українського козацтва в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернат ЧОР провели козацько-спортивні змагання.

10 Окт Черкаське крайове товариство Українського козацтва до Дня Українського козацтва в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернат ЧОР провели козацько-спортивні змагання.

 

10.10.2019 року у Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернат ЧОР (номер14) для дітей хворих на сколіоз, відбулися козацькі спортивні змагання присвячені до Дня захисника України, до Дня Українського козацтва та до Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці. 

Взяли участь у суддівстві отаман полку УК ім. Богдана Хмельницького ЧКТ УК генерал -хорунжий Магеррамов Валерій Фаікович, старший вістун сотні їм. Івана Сірка Петренко Микола та хорунжий отаман Першої юнацької спортивної козацької сотні їм. П. Скоропадського Цуканов Даніїл.

Школа дуже радо та привітно зустріла козаків. Спортивні змагання пройшли дуже весело, завзято та організовано. Участь брали 3 команди з 3-А, 3-Б та 3-В класів.

Дітям такі розваги та конкурси дуже сподобалися. По завершенню змагань жюрі нагородили команди вітальними грамотами та заохочувальними призами.

 

ПРЕС_ЦЕНТР ЧКТ УК

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment