Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело зустріч з дітьми в черкаській міській дитячій бібліотеці.

13 Окт Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело зустріч з дітьми в черкаській міській дитячій бібліотеці.

День Українського козацтва та День захисника України – свято, що встановлене  з метою вшанування мужності та героїзму оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. В Черкаській центральній міській бібліотеці для дітей, до цих свят було проведено цикл патріотичних заходів, на які було запрошено  представників  Черкаського крайового  товариства Українського козацтва.

 

Отаман Черкаського козацького полку ім.Б.Хмельницького , учасник бойових дій Валерій Магеррамов, розповів присутнім про жахіття війни і про те, як сьогодні він і його побратими, на волонтерських засадах допомогають українським захисникам на Сході країни.

Валерій Магеррамов ділився з дітьми своїм життєвим досвідом, і закликав іх  добре навчатися, поважати своїх батьків, любити Україну, шанувати  її культуту, берегти і продовжувати українські традиціі та звичаї.

 

 

Козак Цуканов Даніїл є постійним гостем цієї бібліотеки ще з ранього дитинства, і приємним моментом були спогади бібліотекаря про малюнки Даніїла, які збереглися в них. В свою чергу бібліотеці та читачам було подаровано три книжки, автора козака професора Юрія Присяжнюка.

Всім присутнім на цих заходах сподобалась і запамяталась ця зустріч, а директор бібліотеки щиро подякувала козакам за їхню таку необхідну для молоді патріотичну виховну роботу.

 

Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment