Черкаське крайове товариство Українського козацтва до Дня захисника України зібрало продукти харчування для військових.

14 Окт Черкаське крайове товариство Українського козацтва до Дня захисника України зібрало продукти харчування для військових.

Уроком патріотизму в день великого хрестьянського свята Покрови, Дня Українського козацтва, Дня захисника України, у Вікненьській загальноосвітній школі 1-3 ступенів розпочався збором продуктів харчування для українських захисників на лінію фронту.

Директор школи, отаман колниболотського курення ЧКТ УК Василь Іванович Кураш, уже не вперше таким чином виховує  своїх вихованців, даючи можливість кожному учневі прийняти участь в підтримці та допомозі бійців АТО.

Зауважимо, що військово-патріотичне виховання української молоді, як школярів, так і студентів, є одним із пріоритетних напрямків  Черкаського крайового товариства Українського козацтва. Адже такі заходи – це додаткова складова, яка піднімає моральний дух учнів, загартовує їхню свідомість, а головне, руйнує злоякісні стереотипи, покликані деморалізувати майбутнє нації.

 

До свята  Покрова Пресвятої Богородиці!

Громадський актив прихожан Свято-Покровського храму УПЦ Київського патріархату с.Вікниного. Протоієрей, військовий капелан о.Іван Юрків отримав Грамоту  від Крайового отамана ЧКТ УК Віталія Чепелухи , за розбудову та підтримку Українського козацтва.

Депутат обласної ради, ВО “Черкащани”, Олександр Анатолійович Коваленко з нагоди Дня Українського козацтва, Дня захисника України подарував Вікнинській школі українські костюми для дівчаток. Це було нашою мрією. Вона збулася в день Покрови Пресвятої Богородиці. Щиро дякуємо!

 

Прес-центр ЧКТ УК

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment