Черкаське крайове товариство українського козацтва – чемпіони обласної спартакіади серед допризовної молоді.

30 Апр Черкаське крайове товариство українського козацтва – чемпіони обласної спартакіади серед допризовної молоді.

Молодецькі юнаки – чемпіони обласної спартакіади

 серед допризовної молоді.

 20 квітня в Черкасах, на території спортивного комплексу «Легкоатлетичний манеж» відбувся фінал обласної спартакіади серед допризовної молоді для розвитку  військово – патріотичного виховання молоді Черкаської області. Честь Маньківщини випало захищати команді молодих козаків «Молодецької Січі» Молодецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у складі Хміля В., Близнюка В., Загоруйка В., Браславського М., Товстика С., Турченка Д., Кривошеї Ю., Куземи В., Величка О., Бенедя В.. очолюваній  вчителем Захисту Вітчизни, районовим отаманом «Козацтво Маньківщини» Карпенком П.М., та вчителем фізичної культури Шевченком П.С..

18076993_1183063541816084_5550483179318597819_o

У фінальних змаганнях взяли участь 11 команд від районних центрів та міст обласного підпорядкування, по 10 осіб в кожній команді.

Учасники змагалися з бігу на 100 та 1000 метрів, підтягуванні на перекладині, метанні гранати Ф-1 на дальність, стройової підготовки та тестів із загально – військової підготовки. Окремим видом змагань, що зараховувався лише в особистій першості була стрільба з пневматичної зброї.

P70420-155647-02

В загальному заліку обійшовши команди з міста Черкаси та Городищенського району переможцем змагань стала команда Маньківського району.

Переможців та призерів змагань нагороджував медалями, грамотами та кубками  директор Черкаського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Волошин.

Вітаємо юнаків Молодецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з перемогою.

Районовий отаман ГО «Козацтво Маньківщини» курінний Карпенко П.М

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment