Черкаське крайове товариство Українського козацтва здобуло 11 нагород в чемпіонаті черкаської області з кіокушин карате

30 Мар Черкаське крайове товариство Українського козацтва здобуло 11 нагород в чемпіонаті черкаської області з кіокушин карате

26 березня Черкаський козацький полк ЧКТ УК  прийняв участь у 17 чемпіонаті Черкаської області з кіокушин карате

В місті Черкасах  пройшов 17 чемпіонат  Черкаської області з кіокушин карате, в якому прийняли участь  понад 200 учасників з усіх куточків Черкащини, а саме: Черкас, Золотоноші, Умані, Драбіва, Кам’янки, Тального, Корсунь-Шевченківського та міста побратима  Маріуполя.

Черкаську  Федерацію  кіокушин карате  предствавляло 15 вихованців  Президента Федерації Кіокушин карате в Черкасах і Черкаській області, Генерал-хорунжого Українського козацтва  Магеррамова Валерія Файковича , які в запеклій боротьбі  завоювали 11 медалей, з них  1 золоту, 6 срібних та 4 бронзових.

image (30)

Такі гарні  досягнення стали можливими завдяки важкій праці, невтомнним тренуванням, та вмілому наставництву під керівництвом досвідченого  Валерія Файковича, який десятки  років свого життя присвятив вивченню цього бойового мистецтва, та особисто має чорний пояс і  IV дан.

Черкаське крайове товариство Українського козацтва щиро вітає команду на чолі з її керівником, за високі досягнення в спорті та популірізації здорового способу життя

Слава Українській молоді!

Слава Українському козацтву!

Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

 

Генерал-хорунжий УК Магерамов Валерій Файкович чимало

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment