Черкаське крайове товариство Українського козацтва були гостями в Черкаській школі- інтернаті №14

16 Фев Черкаське крайове товариство Українського козацтва були гостями в Черкаській школі- інтернаті №14

14 лютого – День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. День коли на душі тепло як ніколи, а повітря заповняє відчуттям щастя і романтики, день коли можна приділити більше уваги один одному, потурбуватися про близьких та друзів…
Учні Черкаської загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів також вирішили відзначити День Святого Валентина. На свято був запрошений воїн АТО, отаман Черкаського козацького полку Кутній Олександр разом зі своєю дружиною, козачкою Катериною, який поділився з учнями, також своєю історією кохання та створення їхньої військової родини. Двоє людей, що, мабуть, не зустрілися б у звичайному житті, поєднали свої долі на передовій. Він висловив подяку всім учасникам за їх творчу працю, талановиті виступи за той чудовий святковий настрій, який вони подарували всім присутнім.
Святкування Дня Валентина у закладі пройшло дуже романтично, мило, приємно, навіть можна сказати у теплій сімейній атмосфері. Усі були у захваті! І це зовсім не дивно, адже у хлопців та дівчат весняний настрій, хочеться ніжності, тепла, романтики.
Різноманітні веселі сценки, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

Прес-центр ЧКТ УК.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment