Черкаське крайове товариство Українського козацтва передають валентинки на фронт від дітей інтернату.

15 Фев Черкаське крайове товариство Українського козацтва передають валентинки на фронт від дітей інтернату.

Вже давно стало  традицією, провідувати на свята дітей  Черкаської  спеціальної загальноосвітньої  школи – інтернату  I-III ступенів ЧОР. Так до дня святого Валентина, делегація ЧКТ УК на чолі з крайовим отаманом Віталієм Чепелухою взяли  участь в заходах, до якого старанно готувались вихованці школи-інтернату. Проводячи різноманітні конкурси,  розваги на спритність,  інтелектуальні ігри , співали та танцювали, а  за цим стежило кваліфіковане жюрі козаків.

IMG_2399

Визначали найкращих в різних номінаціях, таких як наприклад:  Міс дюймовочка, Міс котигорошко, Міс елегантність та багато інших. Представники українського козацтва, щедро дарували за це дітям солодкі подарунки , іграшки, книжички тощо.

IMG_2436

IMG_2432

В свою чергу дітки передали, зроблені власно-руч ВАЛЕНТИНКИ,  нашим козакам-бійцям АТО, Валерію Рудиченку та Ярославу Горбику для подальшої  передачі їх нашим побратимам- захисникам на фронт.

IMG_2355

Такі заходи дуже потрібні, адже тут виховується наша молодь, на славних прикладах звитяжних героїв, що стоять на захисті демократичних ціностей , національних інтересів  нашої держави та європейського вибору. Ми свято віримо , що ми  зробимо все , як єдиний український народ, на благо розквіту нашої  неньки України в імя щасливого майбутнього підростаючого покоління.  

  Миру всім нам!

Слава Українській молоді!   Слава Українським захисникам!   Слава Україні!

Прес-центр ЧКТ УК .

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment