Черкаське крайове товариство Українського козацтва. З нагоди річниці Героїв Небесної сотні !!!

20 Фев Черкаське крайове товариство Українського козацтва. З нагоди річниці Героїв Небесної сотні !!!

43dcecf177a1cf58c8cf0d8f2c16b6a1ddf790c0
Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати в ХХІ столітті, та сьогодні історія безжальна… Вона назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го… Її важко буде дочитати до крапки…
     За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об’єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. На столичному Майдані не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу… Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ.
     Їх об’єднала українська земля та бажання жити у вільній країні.
Спочатку вони вимагали право вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. І хоч кулі снайперів – це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались…
      Так на Майдані з’явилась ще одна сотня – Небесна. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну – життя. І для нас є святим обов’язком гідно вшанувати Героїв. Щоб ми пам’ятали – хто і за що загинув. Щоб ми їх не зрадили.
      Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну – рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум’я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу.
     Це наш обов’язок перед майбутніми поколіннями, перед пам’яттю загиблих співвітчизників.
Герої не вмирають!
Слава Україні! Слава Героям!

Отаман Черкаського крайового товариства Українського козацтва Віталій Чепелуха.
Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment