Черкаське крайове товариство українського козацтва вітає з днем добровольця!

14 Мар Черкаське крайове товариство українського козацтва вітає з днем добровольця!

Сьогодні особливий день – День українського добровольця! Це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час вирушили на її захист. Ні для кого не секрет, що протягом 20 років Збройні Сили України методично знищувалися, в тому числі й владою, яка робила це на той час за допомогою агентів Кремля. З кожним роком з’ясовується все більше відомостей та фактів про це. Тому українську землю фактично врятували добровольці – люди, які поїхали на Схід в рядах добровольчих батальйонів.

Невідомо, якою б склалася подальша доля України, якби найвірніші сини українського народу своєчасно не стали на її захист, ризикуючи власним життям. На жаль, ворога ще до кінця не зупинено, але з такими людьми, як українці – наповненими силою, мужністю та жагою до свободи ми отримаємо бажане. Свобода у нас в крові, свобода і незалежність – це те, що ніколи не вирвати з нашого серця, і ми переконуємось в цьому не одне століття.

 

ЧКТ УК завжди підтримували добровольців. До Дня добровольця в зону ООС зібравши різні смаколики та речі, які конче необхідні нашим воїнам, була поїздка від Поліщука В. В., де привітали бійців зі святом та передали смачний привіт від рідних. На днях готується ще одна поїздка на схід під супроводом Титаренка С. П. та Рудиченко В.
У цей день ми бажаємо вам, дорогі побратими, здоров’я, сили духу, життєвого благополуччя, витримки у складних ситуаціях, мудрих рішень та нових звершень.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment