Черкаське крайове товариство Українського козацтва взяло участь у захисті Проекту з формування громадянської позиції і національно-патріотичного виховання молоді, популяризації української культури і народних традицій, усвідомлення національної своєрідності.

05 Фев Черкаське крайове товариство Українського козацтва взяло участь у захисті Проекту з формування громадянської позиції і національно-патріотичного виховання молоді, популяризації української культури і народних традицій, усвідомлення національної своєрідності.

4 лютого 2020 року районовий отаман «Калниболотського куреня» ЧКТ УК Василь Кураш взяв участь у захисті Проекту з формування громадянської позиції і національно-патріотичного виховання молоді, популяризації української культури і народних традицій, усвідомлення національної своєрідності.

 

Захист проходив у Черкаській ОДА, управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Назва проекту «ІV районна Читацька конференція по книзі В.Шкляра «Троща» ( героїчні сторінки історії УПА). Мета захисту – виділення коштів на проведення Заходу. Кращі учасники заходу будуть запрошені до участі в урочистостях з вшанування героїв Холодноярської республіки, які щороку,у квітні, проходять у с. Мельники Чигиринського району.

ПРЕС-ЦЕНТР ЧКТ УК.

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment