Черкаське крайове товариство Українського козацтва повернулося з фронту.

20 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва повернулося з фронту.

На фронт прибули подарунки від «Українського козацтва»

 

Волонтери Черкаського крайового товариства «Українське козацтво» напередодні Дня Святого Миколая завітали на передову до військових. Як подарунки до свята привезли смаколики, фрукти, теплі речі, маскувальну сітку, а головне — вітальні листівки та малюнки від учнів черкаських шкіл.

Дві волонтерські групи проїхали лінією фронту та роздали близько трьох тон гуманітарного вантажу. Особлива потреба сьогодні для військових – це будівельні матеріали та будівельні інструменти. Тож лопати, цвяхи, молотки, плівка стали в нагоді нашим захисникам, а солодощі добавили святкого їм настрою.

 

(Жашківський курінь на чолі з Поліщуком Васильом Васильовичем)

— Для нас така допомога дуже важлива, дуже приємно, що про нас пам’ятають. Особливо тішить, коли дітки надсилають свої листівки та малюнки. З початку війни ми обклеювали ними бліндажі й окопи — це для нас як оберіг, — зазначив військовослужбовець Олег.

 

 

 

Крім того, волонтери привезли дітям із прифронтового селища Золоте-4   іграшки, теплі речі та смаколики. Як зазначають місцеві волонтери, така допомога конче потрібна дітям, адже вони проживають у дуже важких умовах і будь-який подарунок для них є святом.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment