Черкаське крайове товариство Українського козацтва повезло солодкі подарунки на Схід до Дня Святого Миколая.

16 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва повезло солодкі подарунки на Схід до Дня Святого Миколая.

Вже традиційно Черкаське крайове товариство  українського козацтва спішить доправити солодкий та смачний вантаж на Схід до Дня Святого Миколая! Цьогоріч, як і завжди, Черкаська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ст. провела ярмарк, де на зібрані кошти купили подаруночки для дітей, що знаходяться на лінії розмежування та солодкі подарунки для вітання бійців в зоні ООС. Школярі зібрали іграшки та канцтовари для дітей-сиріт з Покровського інтернату, написали вітальні листи для воїнів ЗСУ. Кухарі-чарівниці напекли 200 шт духмяних пиріжків!

 

Також, до збору допомоги активно долучилися Дубіївка та Руська Поляна, а Благодійник Араік Мкртчян дав смачних яблук та сушки для  наших воїнів! Також кожен з козаків допоміг чим зміг, хто пальним, хто продуктами.

 

 

 

Сьогодні, 16 грудня, 2 машини під зав’язку набиті гуманітарною допомогою, були відправлені на Схід. Нашим козакам доведеться проїхати більше 900 км, щоб потрапити до Северодонецька, Золотого, Попасної, Бахмуту, Покровська, Золотий колодязь. А в  останій населений пункт поїхала індивідуальна посилка від мами Ігоря Чепелухи та від гетьмана УК Миколи Пантелюка заслужена нагорода ,, Лицарський хрест бойового братерства,,

 

І скрізь вони залишатимуть частинки тепла наших сердець. Хай знають наші захисники, що ми пам’ятаємо про них і цінуємо їх подвиг! Нехай в ці святкові дні, Святий Миколай обов`язково кожного з нас порадує і пошле нам всім мирне небо та радість у наші домівки.

 

ПРЕС-ЦЕНТР ЧКТ УК Людмила Музиченко.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment