Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний захід в черкаській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів.

08 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний захід в черкаській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів.

6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил України! Українське військо спирається на багатовікову історію та славні традиції. На сьогодні Збройні сили України налічують понад 200 тисяч військовослужбовців. З них близько 140 тисяч служать в Сухопутних військах. Щодня тисячі бійців ЗСУ захищають країну на передовій, охороняють її кордони на землі, у воді та в повітрі.

ЧКТ УК спільно з учасниками бойових дій «Кіборги» також не залишилися осторонь цього важливого дня та прийняли запрошення на свято від Черкаської спеціальної ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів …16.

 

Спочатку, пройшов святковий концерт, де діти розказували вірші, співали та танцювали, а по завершенню відбулися командні військові конкурси: перетягування канату; потрібно було винести раненого бійця з поля бою; розбірка та збірка автомата.

Свято вдалося на славу! Щасливі та задоволенні діти, вдячні батьки та вчителі. Дирекція школи подякувала Черкаському крайовому товариству українського козацтва та вручила подяку отаману черкаського козацького полку ім. Б.Хмельницького Валерію Магеррамову, за небайдуже ставлення до дітей з особливими освітніми потребами та виховання у підростаючому поколінні почуття гідності та патріотизму.

 

Вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров’я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах!

ПРЕС-ЦЕНТР ЧКТ УК Людмила Музиченко.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment