Черкаське крайове товариство Українського козацтва взяло участь у обласних заходах по відзначенню дня волонтера.

08 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва взяло участь у обласних заходах по відзначенню дня волонтера.

5 грудня в кінотеатрі «Україна» пройшов обласний  захід присвячений Міднародному Дню Волонтера. Було запрошено і ГО,, ЧКТ УК,,.Представництво від козацтва очолив отаман козацького полку  ім.Б.Хмельницького Валерій Магеррамов.

Відбулася прем’єра кінофільму «Чорний ворон», який частково знімався у нас на Чигиринщині. Кінострічка вразила своїм сюжетом, постановкою та грою акторів.

 

Після показу фільму, було нагородження волонтерів. Також і ЧКТ УК не залишилося не поміченим. Від Черкаської ОДА отримали свою нагороду Валерій  Магерамов, Валентина Сидорович – орден «Холодний Яр», а Вікторія Казьмирук і Степан Титаренко  подяки за патріотичну та активну громадську позицію і небайдужість до майбутнього України та за надання допомоги військовослужбовцям збройних сил України. Також від міського голови отримали подяки Валерій Рудиченко, Леонід Сандига,Даніїл Цуканов.

 

Волонтер у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Це люди, які цілком безоплатно працюють скрізь, де потрібна їхня допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах, будинках престарілих і на війні. Волонтерство – це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання – те, що веде волонтерів вперед.

Дорогі волонтери, нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні АТО воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати! Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаємо оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

 

ПРЕС-ЦЕНТР ЧКТ УК Людмила Музиченко.

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment