Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний захід спільно з ветеранами війни в ЗОШ№22

16 Окт Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний захід спільно з ветеранами війни в ЗОШ№22

15.10.2019 в Черкаській загальноосвітній школі I-III ст. № 22 пройшов патріотичний захід, майстер-клас з нагоди Дня захисника України, та Дня Покрови Пресвятої Богородиці.  Запрошені представники ЧКТ УК та учасники бойових дій АТО «Кіборги». Перед учнями виступили бійці АТО, та розповіли про реаліі війни.

 Майстер-клас по збірці та розбиранню автомата АКМ проходив в 4 класі і проводив його отаман полку Українського козацтва Валерій  Магеррамов . Були присутні також батьки дітей, які навчаються в цьому класі. Дітям дуже сподобався цей майстер-клас! Вони не тільки уважно слухали, ставили запитання, а й із задоволенням брали участь у збиранні та розбору автомата!

Згодом, цей майстер-клас пройшов у актовому залі для старших 9-11 класів. Захоплення зброєю було не меншим, чим в 4 класі! Зараз, як ніколи, діти потребують таких зустрічей, де можна поставити запитання, отримати відповіді та спробувати потримати зброю в руках… дай Бог, щоб не прийшлося цю зброю використовувати за призначенням! А для цього ми повинні зробити все, і навіть більше, щоб у нас в Україні був мир.

 Дирекція школи щиро подякувала за проведений захід та вручила подяку ЧКТ УК, за гарно проведений патріотичний захід.

ПРЕС-ЦЕНТР ЧКТ УК Людмила  Музиченко.

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment