Черкаське крайове товариство Українського взяло участь у ІІІ міському благодійному фестивалі дитячо-юнацької творчості «Ми з козацької родини» до Дня Українського Козацтва

13 Окт Черкаське крайове товариство Українського взяло участь у ІІІ міському благодійному фестивалі дитячо-юнацької творчості «Ми з козацької родини» до Дня Українського Козацтва

Представники Черкаського крайового товариства Українського козацтва взяло участь у ІІІ міському благодійному фестивалі дитячо-юнацької творчості «Ми з козацької родини» до Дня Українського Козацтва.

 

Цей фестиваль зібрав на «Дахнівській Січі» учнів із 24 Черкаських шкіл. Діти мали змогу побачити Українські танці, позмагатись у спортивних забавках та дізнатися нове на інтерактивних локаціях. Одну із таких локацій презентувало «Українське Козацтво».

Крайовий Отаман Віталій Чепелуха та Отаман полку ім..Богдана Хмельницького Валерій Магерамов – познайомили дітей із макетами зброї. Школярі мали змогу спробувати себе у ролі справжнього військовослужбовця: розібрати і зібрати автомат, відчути вагу бронежилета та оглянути зразки тубусів із гранатометів привезених із передової.

Локація Козаків приваблювала дітей від початку і до завершення заходу. Така зацікавленість молоді військовою тематикою ще раз доводить нам, дітям необхідне військово-патріотичне виховання – що і є пріоритетним завданням Українського Козацтва.

ПРЕС-ЦЕНТР ЧКТ УК.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment