Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний благодійний фестиваль вареників

13 Авг Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний благодійний фестиваль вареників

11.08.2019 р. на Христинівщині в с. М. Севастьянівка відбувся щорічний благодійний фестиваль вареників , організований отаманом Христинівського полку ім. Івана Гонти ЧКТ УК Валерієм Костюком. На цьому святі були присутні та взяли участь представники штабу ЧКТ УК на чолі із. заст. Крайового отамана з питань зв`язків з громадкістю Людмилою Музиченко.


Організовано гарне та веселе свято з конкурсами та піснями й танцями. Кожна нація має свої виразники унікальності, не лише в мові, одязі, менталітеті, а й також у національній кухні, що яскраво представляє нашу культуру в сфері традиції народної їжі не лише в Україні, а також за кордоном. Їжа тут виступає не лише продуктом із складників, а також ще й символом самобутності і своєрідності, за яким дозволено читати неписану історію народних уявлень та знань… Серед розмаїття традиційних українських страв особливе місце займають вареники. І, певне, не знайдеться людини в Україні, яка б їх не куштувала.


В конкурсі брали участь багато учасників з різних територіальних громад області.
Почесне жюрі в підведенні підсумків конкурсу визнало найкращим столом з варениками ГО,,ЧКТ УК‘‘. За що отримало грамоту організаторів.


Зібрані кошти на патріотичному благодійному фестивалі будуть спрямовані на допомогу українським захисникам на Донбасі.

 

Прес центр ЧКТ УК.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment