Черкаське крайове товариство Українського козацтва організувало відвідування музею АТО для козачат першої козацької сотні ім. П.Скоропадського.

30 Мар Черкаське крайове товариство Українського козацтва організувало відвідування музею АТО для козачат першої козацької сотні ім. П.Скоропадського.

29 березня 2019 року Черкаське крайове товариство Українського козацтва на чолі з отаманом полку Валерієм Магерамовим і отаманом сотні Даніїлом Цукановим організувало відвідування музею АТО, козачатам першої козацької сотні ім.П.Скоропадського. Діти багато чули і бачили про війну на Донбасі, тому з великою цікавістю погодилися на похід до музею.

 

Олексій Святенко власник музею АТО, волонтер, великий патріот нашої держави, з радістью зустрів молодих козачат, і не дивлячись на свою зайнятість, провів змістовну та цікаву  екскурсію по музею. адже кожен її єкспонат привезений з війни особисто Олексієм.

 

Він побував в різних містах і підрозділах, де йдуть бої за нашу рідну землю, тому  кожен єкспонат мав свою не повторну історію. Козачата мали можливість не лише ознайомитись з ними, а навіть потрогати руками. Особливо їм сподобалося приміряти бронежелет,шолом, тримати в руках зброю.

 

Тож, козачата дякували господарю музею, та передали для фронту солодощі та кошти.

 

Разом ми переможемо, разом ми сила!

 

Слава Українській молоді!

Слава Українським захисникам!

Слава Україні!

 

ПРЕС_ЦЕНТР ЧКТ УК

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment