Черкаське крайове товариство Українського козацтва взяло участь у Міжнародній науково-практичній конференції в м. Києві.

22 Мар Черкаське крайове товариство Українського козацтва взяло участь у Міжнародній науково-практичній конференції в м. Києві.

Отаман «Калниболотського куреня» ЧКТ УК Василь Кураш взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Освітньо-виховні та патріотичні традиції українського козацтва у контексті словянських і загальноєвропейських цивілізаційних процесів» на базі Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», м.Київ.

Професори, науковці, учасники конференції, з України, та гості, з-за кордону, поділились своїми напрацюваннями.

 

Василь іванович виступив  з доповіддю та презентував 25-річний досвід роботи закладу на тему: “Національно-патріотичне виховання дітей та молоді засобами козацької педагогіки”. Продемонстрував відеоролик, презентацію, і мав великий успіх від слухачів  – вибух емоцій і аплодисментів. В перерві учасники конференції, з різних куточків України, відверто висловили захоплення такою реальною і масштабною роботою, дякували, тиснули руку, фотографувались, ставили різноманітні запитання, домовлялись про співпрацю.

 

  На Конференції піднімалось питання щодо Звернення до Верховної Ради з метою розгляду та прийняття Закону України про Українське козацтво.

 

 

ПРЕС-ЦЕНТР ЧКТ УК.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment