Черкаське крайове товариство Українського козацтва нагородило козацькою відзнакою директора ЗОШ №22

07 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва нагородило козацькою відзнакою директора ЗОШ №22

Сьогодні представники Черкаського крайового товариства Українського козацтва побували в Черкаській ЗОШ №22. Цей навчальний освітній заклад тісно співпрацює з нашим козацтвом, і має  козацьку спортивну сотню ім. Павла Скоропадського та нарахувує 30 осіб. Всі вони гарно навчаються, мають великі досягнення в галузі спорту, завдячуючи своєму наставнику і тренеру по кіокушин карате, Валерію Магеррамову отаману Черкаського козацького полку.

Педагогічний колетив школи на чолі з їх директором Русланом Ткаличом приділяють величезну увагу до національно-патріотичного виховання учнів школи, проводять патріотичні заходи з участью козаків- учасників АТО, проводять благодійні ярмарки, збирають допомогу нашим Українським захисникам.

Крайовий отаман ЧКТ УК  Віталій Чепелуха висловив велику подяку Руслану Володимировичу Ткаличу, педагогам та всім дітям школи, за значний внесок у волонтерський рух на благо розбудови нашої держави України, та вручив Подяку від козацтва і передав нагороду ,, Хрест з мечами ,, від Гетьмана УК Миколи Пантелюка.

Волонтер Олексій Святенко, власник патріотичного музею АТО, передав експонати з фронту для музею школи, та запросив принагідно відвідати його музей.

Також до привітання долучились і Даніїл Цуканов та Леонід Сандига.

Велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу.

ПРЕС_ЦЕНТР ЧКТ УК

 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment