Черкаське крайове товариство Українського козацтва на патріотичному заході в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенівЧеркаської обласної ради .

07 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва на патріотичному заході в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенівЧеркаської обласної ради .

В Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенівЧеркаської обласної ради завжди розуміли важливість патріотичного виховання. Тож 7 грудня відбувся конкурс майбутніх захисників «Свято мужності й відваги» для учнів 5 класів. На святі були присутні учасники  бойових дій, і серед них був  наш козак побратим, заступник крайового отамана ЧКТ УК з волонтерської діяльності Олександр  Кутній, який є постійним гостем в цьому навчальному закладі, та неодноразово відвозив на фронт зібране школою.

  Школа тісно співпрацює з волонтерскими організаціями міста, тож  до свята ЗСУ , мужнім воїнам учні разом з батьками і педагогами зібрали і передали святкові набори з ласощами та оберегами.
П’ятикласники представили три команди хлопчиків, які змагалися в гостроті розуму, спритності та почутті гумору. Окремі учасники приємно здивували глядачів своїм талантами та здібностями. А група підтримки з дівчаток прикрашала конкурс і гаряче вболівала за свої команди.

Сьогоднішній конкурс вкотре  довів, що ми можемо пишатися нашою учнівською молодью , бо вони мають справжній бійцівський характер, та високий патріотизм.

ПРЕС_ЦЕНТР ЧКТ УК. 

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment