Черкаське крайове товариство Українського козацтва вітало волонтерів що спільно працюють з козацтвом.

05 Дек Черкаське крайове товариство Українського козацтва вітало волонтерів що спільно працюють з козацтвом.

     Міжнародний день волонтера –це свято кожного, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості.  В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях.

“Під час Революції Гідності, російської агресії на Сході нашої держави потужний волонтерський рух став взірцем єдності українського суспільства, його зрілості та самоорганізації. У ці складні для України роки волонтерська спільнота здивувала весь світ палкою відданістю країні, безмежною мужністю та невичерпним патріотизмом”волонтери жертовною щоденною працею допомагали українській армії поставати з руїн, стали надійним тилом для воїнів, які ціною власного життя захищали територіальну цілісність і незалежність України.

5 грудня 2018 року представники Черкаського крайового товариства Українського козацтва  вітали найактивніших волонтерів, що тісно співпрацюють з козацтвом, та разом допомогають Українським захисникам.

Наказом крайового отамана ЧКТ УК Віталія Чепелухи було нагороджено високими відзнаками ,,Патріот України,,  підприємців,   Мкртчяна Араїка Рафіковича та Крупку Віталія  Івановича, а також директора ЗОШ №22 нагороджено подякою Українського козацтва.

  Українські волонтери є однією з найбільших рушійних сил, завдяки яким відбуваються значні зміни в нашому суспільстві. На початку воєнних дій на Донбасі нам вдалося вистояти завдяки фантастичному волонтерському руху. Тисячі добровольців зголосилися захищати Батьківщину із зброєю в руках, десятки тисяч людей брали участь у різноманітних проектах допомоги передовій.

Тож  бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою.

 

Слава Українським волонтерам!

Слава Українським захисникам!

Слава Україні!

Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment