Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний захід в Черкаській гімназії №9.

24 Ноя Черкаське крайове товариство Українського козацтва провело патріотичний захід в Черкаській гімназії №9.

 Адміністрація Черкаської гімназії №9  в рамках національно- патріотичного виховання молоді, запропонувала ЧКТ УК провести патріотичну зустріч з дітьми  навчального закладу, а саме в 2-б класі.

Тож до школи завітали представники Українського козацтва, на чолі з отаманом Черкаського козацького полку ім.Б.Хмельницького Валерієм Магеррамовим та козаками Миколою Петренко і Даніїлом Цукановим.

Козаки ознайомили дітей з діяльністью козацької організації, розповіли по волонтерську роботу в підтримці збройних сил України, про те, як спільно з іншими навчальними закладами збирають, та відвозять на передову все необхідне воїнам, для перемоги над російським агресором.

Було презентовано підбірку відео матеріалів на цю тему, де дітки могли власними очима побачити  на великому шкільному єкрані, поїздки в зону операції обєднаних сил.

 

Ройовий Українського козацтва, студент медичного коледжу  Цуканов Даніїл, розказав присутнім про надання  першої медичної допомоги, адже це дуже важливо в житі кожного з нас.

Отаман козацького полку УК Валерій Магеррамов  ознайомив дітей із збоєю, а саме з автоматом Калашникова, та провів для дітей майстер клас, що викликало у дітей великий шалений  інтерес.

Цікаві розповіді та демонстрація зброі були цікавими для дітей настільки , що не помітили  як сплив час зустрічі. Класний керівник  Ольга Михайлівна разом з дітьми, щиро подякували нашим козакам, та запросили частіше приходити до них в гості. Адже такі заходи дуже потрібні, вони виховують у молоді патріотизм і прививають велику любов до своєі держави.

 

 

Слава Українській молоді!

Слава Українському козацтву!

Слава Україні!

 

 

 

Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment