Черкаське крайове товариство Українського козацтва в Черкаській спеціальній загальноосвітній школі – інтернаті

14 Окт Черкаське крайове товариство Українського козацтва в Черкаській спеціальній загальноосвітній школі – інтернаті

Дуже гарні та дружні стосунки склались між ЧКТ УК та Черкаською  спеціальною загальноосвітньою школою – інтернатом, що на початку цього року було підписано угоду про співпрацю. Адже наші козаки є постійними гостями на святах, що проводяться в цьому закладі.

До Дня Українського козацтва адміністрація інтернату організувала спільно з Черкаським крайовим товариством Українського козацтва для своїх вихованців ,,Козацькі розваги,,

Перед початком змагань з вітальним словом виступив отаман полку Валерій Магеррамов, привітавши присутніх з великим хрестьянським святом покрови та Днем Українського козацтва, Днем захисника України – святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

Розпочалася запекла , але справедлива боротьба за перемогу. діти демонстрували не лише спритність та хорошу спортивну підготовку, а й уміння працювати в команді. Завдяки чітко спланованим діям викладачів фізичної культури  змагання пройшли цікаво, весело, в теплій , дружній атмосфері підтримки та взаємодопомоги. Учасники змагань викладалися з усіх сил, їх підтримували вболівальники.

Поважне журі до якого увійшли козаки, а саме це отаман Черкаського козацького  полку ім. Б.Хмельницького, ветеран війни, Валерій Магеррамов, отаман Свидівоцької козацької сотні Олег Чепелуха, Крайовий обозний Степан Титаренко, та Крайовий бончужний Леонід Сандига, обєктивно судили всі види конкурсів.

По завершеню змагань  дітей чекав козацький куліш , а журі підвело  підсумки і визначило переможців, а в якості заохочення козаки вручили дітям коробку з печивом.

Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment