Черкаське крайове товариство Українського козацтва підтримало рій “ТЕРЕН”

26 Июл Черкаське крайове товариство Українського козацтва підтримало рій “ТЕРЕН”

IMG_3090

Рій “ТЕРЕН” Тернівської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів Смілянської районої ради, став переможцем Всеукраїнської дитячої спортивної гри “СОКІЛ”(джура), на обласних змаганнях серед шкіл Черкаської області, І саме тому цей дитячий колектив, козацький рій ,,ТЕРЕН, на чолі з директором школи, отаманом Тернівської козацької сотні ім.івана Сірка Шулешком Анатолієм Васильовичем матиме велику честь придставляти Черкащину, на Всеукраїнських змаганнях в місті Одеса, на базі дитячого табору “Молода Гвардія”.

IMG_3101
Але для того ,щоб мати гарні спортивні, інтелектуальні результати, потрібно постійно тренуватись та навчатись. Черкаське крайове товариство Українського козацтва організувало таборування з палатками на березі Дніпра, та постійно проводило навчання з історії України, медичної підготовки та ознайомлення зі зброєю, з якою на донбасі наші герої боронять свободу рідної землі, і в цьому є велика заслуга наших козаків-АТОвців. Олександр Кутній та Катерина Тадлер маючи життєвий досвід війни вміло навчали нашу команду, а викладачі гімназії №31 проводили лекціі з історії козацької України.  

IMG_3095
Керівний склад ЧКТ УК на чолі з отаманом Віталієм Чепелухою, Віктором Коваленком , знайшли спонсорську допомогу для цієї шкільної команди , рою Терен, адже саме ця школа входить до складу Черкаського крайового товариства Українського козацтва .

IMG_3088
Сподіваємось на перемогу нашої команди на Всеукраїнських змаганнях.
Слава Молоді!  Слава Козацтву!  Слава Україні!
Прес-центр ЧКТ УК Надія Селіонова.                                                                                                                                                                                                                                                                            

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment