Черкаське крайове товариство Українського козацтва обладнало кімнату для університетської сотні ім. Б. Хмельницького.

13 мая Черкаське крайове товариство Українського козацтва обладнало кімнату для університетської сотні ім. Б. Хмельницького.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Отаман  Черкаського  крайового товариства Українського козацтва Віталій Чепелуха, спільно з директором навчально-наукового інституту історії і філософії , доктором історичних наук , професором Земзюліною  Наталією Іванівною перерізали червону стрічку козацької аудиторії , що від нині буде належати козацькій сотні ім. Б.Хмельницького Черкаського національного университету. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     До облаштування кімнати долучились козаки Рускополянської сотні ім. П.Дорошенка та спонсори , що надали кошти на закупку будівельних матеріалів. Присутнім ,що були на відкритті аудиторії  сподобався  творчий витвір козаків, та на все було витрачено коштів близько семи тисяч гривень, але на цьому оформлення класу не завершено, планується найближчим часом її дообладнати з урахуванням побажань козаків університетської сотні. 


За вагомий внесок в розвиток Українського козацтва в Черкаському національному університеті, керівництвом закладу було відзначено грамотою черкаське крайове товариство Українського козацтва.

Прес-центр ЧКТ УК Надія Селіонова.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment