Представники Черкаського крайового товариства Українського козацтва молились за загиблих.

24 Фев Представники Черкаського крайового товариства Українського козацтва молились за загиблих.

Боротьба за мир і свободу нашого народу, нажаль, не закінчилась Майданами гідності України. Ще й досі гинуть наші патріоти на полі бою з бандитами та окупантами у Донецькій та Луганській областях. Сотні наших вірних Україні солдат та добровольців поклали своє життя за волю та краще  майбутнє України, за її територіальну цілісність. Церква молиться за душі тих, хто виконав свій святий обов’язок, захищав свій народ та поклав своє життя за Україну. Царство небесне Вам, наші полеглі в бою брати і сестри! Вічная Вам пам’ять!

З благословення Святійшого Патріарха Філарета закликаємо усіх небайдужих молитись за тих, хто стоїть сьогодні на полі бою, аби Господь зберіг їх живими і здоровими; молитись за здоров’я поранених; молитись, щоб Господь благословив наших вірних воїнів на боротьбу зі злочинцями та окупантами та дарував Україні перемогу. Закликаємо усіх вірних молитись з упокой душ загиблих на полі бою воїнів.

Не сидіть надиванах перед телевізорами, а творіть молитву за Україну, а молитва творить чудеса… Тому. що на полі бою сьогодні знаходяться українці, наші хлопці, які потребують не лише матеріальної допомоги, але й духовної підтримки та молитви. Молімося, брати і сестри за них!

Бог з нами, Бог з Україною! Віра і молитва – це наша найбільша зброя!


Крайовий отаман ЧКТ УК Віталій Чепелуха.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment