Черкаське крайове товариство Українського козацтва в ЗОШ № 33. Військово-спортивні змагання Дня Збройних сил України провели у школі №33.

12 Янв Черкаське крайове товариство Українського козацтва в ЗОШ № 33. Військово-спортивні змагання Дня Збройних сил України провели у школі №33.

information_items_2128

До 23-ї річниці Дня Збройних сил України у черкаській спеціалізованій школі  №33 провели військово-спортивні змагання збірних команд серед учнів 10-х та 11-х класів.

Під звуки козацького маршу до спортивної зали урочисто зайшли боєць АТО Лугеря С., крайовий отаман Черкаського крайового товариства «Українське козацтво» Чепелуха В., старшини та прапороносці. Під час виступу перед учнями Сергій Лугеря висловив подяку за листи, які вони отримували від дітей, побажав цінувати свою історію, пам’ятати загиблих і бути вірними українцями, пишатися своєю країною. Крайовий отаман нагадав про історичне минуле, а особливо – добу козацтва. Хвилиною мовчання вшанували загиблих Небесної сотні, полеглих бійців АТО.

Учні  з охотою та великим нетерпінням розпочали змагання, які проходили у кілька етапів. Хлопці проявили свою вправність та витривалість у згинанні та розгинанні рук в упору лежачи, підтягуванні на перекладині, виконання комплексної силової вправи, перетягуванні канату. Найцікавішим етапом змагання стала смуга перешкод. Фінальним етапом якої було правильне накладання шини пораненому та винесення його із поля бою. Це завдання виконували і дівчата. Перемогу здобула збірна команда 11-х класів. Кожен переможець отримав грамоту, які вручили почесні гості змагань.

– Сьогодні я ще на один крок виріс фізично, відчув що таке команда, та й, взагалі, отримав задоволення. Дуже вразили слова гостя Сергія. Мені було приємно з йог рук отримати грамоту та потиснути його сміливу та міцну руку, – висловив свої враження учасник, учень 11-Б класу Бойко Віталій.

Прес-Центр ЧКТ УК Надія Селіонова.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment