Черкаське крайове товариство Українського козацтва в обласній бібліотеці.

10 Янв Черкаське крайове товариство Українського козацтва в обласній бібліотеці.

Сьогодні цілісність і незалежність України на її східних кордонах, ризикуючи власним життям, захищають тисячі українців. Серед них наші земляки – воїни розвідувального взводу механізованого батальйону окремої 128-ї горно-піхотної бригади.

IMG_1838_modifiedНещодавно  учні колегіуму „Берегиня” та загальноосвітньої школи № 12 м. Черкас мали можливість поспілкуватися у бібліотеці з бійцями взводу, які нині після поранення лікуються у черкаському госпіталі, Сергієм Грабовим, Олександром Кутнім, Ігорем Довбишем, Сергієм Лучерею – членами Черкаського крайового товариства Українського козацтва, а також його крайовим отаманом В.Г.Чепелухою.

Воїни поділилися спогадами про військові будні, про ті події, які їм довелося пережити, про своїх героїчних побратимів. А Віталій Григорович Чепелуха розповів про волонтерську допомогу крайового товариства бійцям АТО.

IMG_1842_modified

Не залишив байдужим юнаків і дівчат відеофільм з місця бойових дій, відзнятий учасниками зустрічі.

Поспілкувавшись із воїнами, молодь подякувала їм за мужність, самовідданість, героїзм і побажала повернутись додому з перемогою живими і здоровими.

Прес-Центр ЧКТ УК Надія Селіонова.  

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment