Черкаське крайове товариство Українського козацтва в співпраці з червоним хрестом

17 Сен Черкаське крайове товариство Українського козацтва в співпраці з червоним хрестом

ДО ДНЯ ЗНАНЬ – ГОТОВІ    

За  доброю традицією Уманська МРО ТЧХУ, яку очолює

Валентина Чорна, напередодні нового навчального

року у взаємодії з депутатським корпусом районної

ради проводить приготування подарунків для дітей

із соціально незахищених родин.

Відомо, що ця громадська організація є партнером держави в реалізації різних гуманітарних програм, тому має підтримку з боку керівництва району.

Тож за організаторської підтримки голови Уманської районної ради Олександра Дячука червонохрестівці доправили з Черкас на Уманщину вантаж гуманітарної допомоги. Це – одяг, взуття та шкільне приладдя для дітей з багатодітних родин, неповних сімей, тубінфікованих, сімей переселенців та учасників збройного конфлікту на сході України.

Таку гуманітарну допомогу отримають діти, що мешкають у селах Пугачівка, Старі Бабани, Дмитрушки, Затишок, Собківка, Кочержинці, Шарин та інших.

Її було надано з боку Черкаського крайового товариства «Українське козацтво» (керівник – Віталій Чепелуха) та обласного Комітету боротьби з бідністю, який очолює Тетяна Шелест. А обласна організація Товариства Червоного Хреста України (керівник – Іван Гретченко) передала подарунок для маленької першокласниці-сироти із Собківки, подбавши про все необхідне для школи.

Про паливо для доправлення вантажу з обласного центру подбав депутат районної ради, керівник ТОВ «Аграрій СВ ПП» Петро Карачун.

Добрі справи завжди роблять усі разом.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment