Черкаське крайове товариство Українського козацтва допомогло Уманській міськрайонній організації Товариства Червогого Хреста України.

19 Авг Черкаське крайове товариство Українського козацтва допомогло Уманській міськрайонній організації Товариства Червогого Хреста України.

20150819_171316Вже вдруге,Черкаське крайове товариство Українського козацтва допомогло Уманській  міськрайонній організації Товариства Червогого Хреста України.Цього разу спільно з громадською організацією ,,Комітетом бідних та знедоленних,, ,на чолі з іі керівником Шелест Татьяною Михайлівною передано одяг,взуття, спальна білизна.а головне це дитячі речі, які на передодні першого вересня дуже потрібні малозабеспеченим сімям. Минулого разу речей вистачило на 26 таких сімей з яких 104 дитини отримали все не обхідне,а цей раз переконані, що це число подвоється.Все це приносять не байдужі Черкащани та одна з місцевиж трикотажних фабрик. На цему наша допомога не закінчується а й на далі плануємо співпрацю на один спільний результат, на покращення добробуту наших українських сімей.

Прес-центр ЧКТ  УК  Надія  сСеліонова.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment