Черкаське крайове товариство Українського козацтва в співпраці з Валерієм Макеєвим…

31 Июл Черкаське крайове товариство Українського козацтва в співпраці з Валерієм Макеєвим…

“Він супроводжував козацький вантаж в зону АТО і повернувся лише через 100 днів” Книга «100 днів полону, або позивний 911»
739726917
«100 днів полону, або позивний 911» – книгу під такою назвою видав відомий черкаський волонтер і колишній бранець сепаратистів – Валерій Макеєв. Чоловік більше 3х місяців провів у полоні бойовиків із так званої ЛНР. Його допитували і утримували у в’язниці. Там він переніс інфаркт. Пережите і побачене на окупованій території він виклав на сторінках видання.

На Схід Валерій Макеєв їхав із гуманітарною місією: привезти харчі українським військови і забрати полонених. За іронією долі чоловік сам потрапив у полон. Все, що там з ним сталось, – він описав у книзі. На сторінках жодного домислу, стверджує автор, лише факти. В основу видання покладені замітки Валерія, які він робив у в’язниці.
У полоні Макеєв пробув 100 днів. Разом з ним у в’язницю до бойовиків потрапив і харківський журналіст – Роман Черемський. Про нього також є згадки у книзі. Видання про перебування у полоні ЛНР-івців автор презентував широкому загалу. Насамперед журналістам та волонтерам, які часто їздять у гарячі точки.
640967377
Автор сподівається, його книга стане посібником для інших. А ще, допоможе зрозуміти психологію бойовиків. Наразі вже віддруковано 4 тисячі примірників українською мовою. У планах автора – російськомовне видання.

Прес-Центр ЧКТ УК Надія Селіонова.

Please follow and like us:
No Comments

Post A Comment